Wie zijn wij

IMG_20160424_155807

 

Hallo wij zijn Johan en Tamara en wonen in Flevoland.

Wij zijn deze website begonnen omdat er nog veel onduidelijkheid is over het vlaggen en wat het betekent.
Wij hopen jou zo een duidelijke beeld te geven wat het inhoud om te vlaggen.

Ook willen wij graag mensen bemoedigen en leren omtrent het vlaggen en wat je nodig hebt om ze te maken.

Ik Tamara zat vroeger al op ballet, en heb op 3 majorette verenigingen gezeten. Heerlijk vond ik het om met de baton te dansen.

Nu vele jaren later zag ik in onze vorige gemeente in het nieuwe gebouw iemand vlaggen en daar werd ik zo door geraakt dat ik dat ook wilde doen maar wist niet hoe en wat. In 2012 kreeg ik mijn allereerste vlag cadeau van mijn man, daarna na mijn dopen mijn eerste profetische vlaggen set.

Wij zijn in 2015 naar een andere gemeente gegaan die net aan het opstarten was dus weinig leden en ik voelde mij meer op mijn gemak met vlaggen. Ik begon meer vrijer te voelen om ook anders om te gaan met vlaggen dan steeds de vaste technieken aan te houden.

Heb ik een opleiding gedaan? Nee wel een cursus maar nooit geleerd hoe de technieken in elkaar zaten. Daar kwam het majorette van te pas want doordat ik die technieken heb onthouden dankzij de Heilige Geest wist ik ook wel met de vlaggen om te gaan alleen ik wilde meer leren. Via Youtube ben ik op een site gestuit in Canada en zag hele andere vlaggen en andere technieken die gelukkig vrij worden gegeven op Youtube. Daar leer ik dus ook van. En mij laten leiden door de Heilige Geest is het allerbelangrijkste voor mij.

Toen ik begon met vlaggen hebben 2 mensen tegen mij gezegd dat ze mij wel zagen dat ik ook zelf vlaggen ging maken maar lachte hun uit omdat ik dat niet kan en gewoon wou vlaggen. En na een paar jaar ben ik toch begonnen met vlaggen maken. Eerst maakte ik een tabret die meteen een profetische tabret was en nog 1 en toen kwam het vlaggen. Gewoon na maken en heb 2x les gehad van Corine van Ascoëlda. Maak ik nu na perfecte vlaggen? Ik bedoel, zien ze er super netjes uit voor mij? Nee maar ik ben niet perfect maar ik geef ze aan God en laat het een dankoffer zijn voor Hem en Hij is er blij mee. Geen opleiding en al helemaal niet met de nieuwe soort vlaggen maar Youtube zit voor informatie en ben blij dat ik toch vlaggen kan maken om mijn Heer te verhogen.

Ik Johan heb bij Ascoëlda de kunst van het vlaggen maken afgekeken, althans, het maken van de stokken. Hiermee kan ik Tamara helpen bij het vlaggen maken. Af en toe pak ik ook wel eens een vlag op om God te prijzen, maar ik heb daarin nog veel te leren. Mannen en vrouwen gaan toch weer anders om met vlaggen. Strijdvaardig zou ik willen zeggen.